it en

Hotel

Sancelso Hotel in Bellamonte, the host of the International Camp

Italian food, but not only! Tasty menus cooked with organic products and locally grown foods, 15,000 square meters of surrounding green area, a main room for parties and many other surprises to welcome you!

Our hotel, the Park Hotel Sancelso, its green area and all of its sport facilities (a tennis court and soccer, volleyball, basketball fields and a climbing wall)  are entirely reserved to the campers for the whole camp period. The hotel area is part of the green and protected area of the Natural Park of Paneveggio – Pale di San Martino, and within walking distance you can find a fitness trail, surrounded by a fairy tale-like forest.

Accommodation

The campers are accommodated in 4 bed rooms with private bathroom. The Park Hotel Sancelso has a main room for group activities (video projections, parties, etc.), a game room (table tennis, table football, board games) and a club room. Outside there are a a tennis court and soccer, volleyball, basketball fields, a climbing wall, a football pitch and a small horse corral for ponies and horses.

Board service and extras

The services provides to the campers at the camp include: full board with a balanced and varied menu – preferring organic and locally grown foods – a snack and a juice in the afternoon, special diets for allergies and intolerances. The Park Hotel Sancelso provides, only in case of need, a small laundry service (underwear, t-shirt or other).

Nursery service available on site 24/7 and access to further medical assistance.

A unique architecture!

Our hotel has been designed to offer the best possible view of the Pale di San Martino and Lagorai mountains of Bellamonte: the utmost complete attention has been paid to its positioning, the position of the building itself and to the architectural layout.

The hotel was built in 1954 following the functionalist architecture – a modern interpretation of rationalist buildings with single-pitch roof that guarantee the highest exposition to the sun and natural light and that open up to the landscape.

This is why our spaces are wide and extremely well-lit and the structure has been designed as deliberately simple, linear and welcoming, with particular attention to the common areas. The dialogue between the inside and the outside is very strong: the large windows of the hall and of the  living room create a communion between the unique landscape and the interiority of those who stay there.

The aim is to offer hospitality and livability to children and teenagers carefully considering their needs and necessities to guarantee them the perfect holiday!

Translate »